Mafie 2019: Pozvánka na úvodní sraz 18. 3.

Podrobnosti k úvodnímu srazu 15. 3. 2010

Mafie 2019: Pozvánka na úvodní sraz 18. 3.

Příspěvekod Don Vincenzo v 09 úno 2019, 18:03

Milé mafiánky, milí mafiáni!

Rádi bychom vás pozvali na úvodní sraz 14. ročníku hry Mafie - Praha, který proběhne v pondělí 18. března. V této pozvánce naleznete podrobné informace ke srazu, abyste byli na tento slavnostní okamžik dobře připraveni a nic vás nepřekvapilo.

Kde?
Kulturní dům Barikádníků – Barča (metro A – Strašnická, ulice Saratovská 20, Praha 10)

Kdy?

Dveře do sálu se otevřou přesně v 19:00. Nemá tedy smysl, abyste chodili dříve. Ideální bude, když na sedmou hodinu dorazí všichni, jejichž příjmení začíná v intervalu písmen A – N. Ostatní (tedy příjmení počínající písmenem O-Z) směřujte svůj příchod prosím spíše na 19:15. Dveře sálu se obvykle uzavřou v 19:30. Doba trvání srazu je obvykle 2 hodiny. Na rozdíl od minulých ročníků bude letos možné zůstat v sále i po skončení programu a poklábosit se starými známými nebo s organizátory nebo také využít možnosti fotokoutku.

Na co se můžete těšit?
Například na tradiční úvodní show, otevřený bar, ukázky mordování, výklad zapeklitých či nových míst v pravidlech, exkluzivní vydání mafiánského nepravidelníku Večerní ticho… a samozřejmě na nás.

Co před srazem podniknout?
    • Pro jistotu si zkontrolujte svou registraci. Na sraz mohou přijít a hru hrát pouze ti, jejichž karta byla schválena.
    • Dále si prosím nezapomeňte připomenout své registrační údaje (ID, e-mail, jméno).
    • A samozřejmě si důkladně přečtěte pravidla na webu a FAQ ke hře! Znalost pravidel a FAQ je nutnou podmínkou účasti ve hře!
    • V infokoutku si můžete pročíst rady zkušenějších, případně načerpat inspiraci z historek z podsvětí.

Co s sebou?
    • Dle libosti si můžete vzít mafiánský kostým, masku, pouzdro na housle... Samozřejmě to není povinné. Teple se oblečte. Ze zkušeností víme, že se fronta protáhne i ven před budovu KD Barikádníků, tak ať v chladném počasí nezmrznete.
    Dobrou náladu a trpělivost. Vězte, že Orgomafie bude dělat vše, co je v jejích silách. Proto mějte s orgy soucit a pochopení pro všechno, co po vás budou na srazu chtít.
    70 Kč na účastnický poplatek určený na zaplacení pronájmu a dalších nákladů. Pokud někoho zastupujete, vezměte peníze i za něj.
    Peníze na suvenýry. Po zkušenostech z minulých let budeme raději vybírat na trička a placky zálohy předem. Suvenýry se budou objednávat přímo na místě. K dispozici bude i grafický návrh a popis suvenýrů. Na tričko se bude vybírat záloha 200 Kč (celková cena nepřesáhne 300,-) na placku 25 Kč (= plná cena).
    • Bílé rukavičky, není nutnou podmínkou mít je rovnou na srazu, ale již další den by se vám mohly hodit ;). Samozřejmě můžete využít rukavičky z tanečních, případně je seženete levně v pracovních potřebách. V omezeném množství budou k dostání na srazu, ovšem bude to vyžadovat splnění několika mafiánských úkolů.

Co dělat, nemůžete-li se srazu zúčastnit nebo pokud víte, že můžete dorazit až později?
    • Je nutná účast na celém srazu. Prezence půl hodiny po začátku skončí a pak už jsou dveře neprodyšně uzavřeny. Pokud nemůžete přijít včas, sežeňte si náhradníka. Pokud se domníváte, že byste stihli alespoň část srazu – byť jen jako opoždění návštěvníci, které už někdo zastupuje – napište nám a můžeme se zkusit dohodnout na výjimce.
    • Pokud ze závažných důvodů nemůžete na sraz přijít osobně, je v krajním případě možné sehnat si za sebe zástup. Ten, kdo vás zastoupí, musí na srazu vystupovat jako vy. Odprezentuje se vaším jménem, zaplatí za vás účastnický poplatek, vyslechne pravidla a vyzvedne kartu vaší oběti. Je bezpodmínečně nutné, aby znal vaše: jméno, ID a e-mail, kterým jste se registrovali do hry. Může to být i člověk, který současně sám hraje. Musí pak být obzvláště opatrný, aby nic nepopletl a například neprohodil karty vašich obětí! Důrazně prosíme, abyste si náhradníka dohodli pouze jednoho.

Další drobty:
Na srazu se nekouří, proto prosíme kuřáky, aby si zadýmali ještě před vstupem do sálu. Poté, co budete odprezentováni, už totiž nebude možné ze sálu odcházet. Z toho důvodu též prosím využijte předem i WC.
Na srazu budou orgové fotografové a natáčející, kteří budou průběh dokumentovat. Krom nich je focení a natáčení na srazu zakázáno!

Když jste dočetli až sem, znamená to, že víte vše potřebné k úvodnímu srazu. Kdyby náhodou ne, napište nám email na mafie(zav)podsveti.cz.

Těšíme se na vás,
vaši orgomafiosové
Don Vincenzo
 
Příspěvky: 2
Registrován: 26 led 2019, 17:08

Zpět na Pozvánka na sraz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron