O co jde?


Co je to Mafie?
Mafie je podsvětí. Rodiny padouchů. Síť zločinců, kteří si jdou v tichosti po krku. I naše hra na mafii se odehraje v tajnosti. Budeš číhat na své oběti - někdy naprosto neznámé, někdy své nejbližší. Budeš se skrývat a prchat. Lovec a oběť v jednom. Prožiješ několik dní v kůži pražského mafiána...

Jak to funguje?
Jde o vícedenní hru odehrávající se na území Prahy. Hraje předem neurčený počet hráčů - každý sám za sebe. Na začátku – hromadném srazu všech účastníků – si každý vylosuje svou první oběť. Každý tedy loví a je současně loven. Podaří-li se ti někoho ulovit, „získáváš“ jeho oběť a lovíš namísto něj. Současně ti jde ale stále o tvůj vlastní život.

Co je cílem hry?
Především ulovit co nejvíce obětí z řad mafiánů.

Kdo tedy vyhrává?
Oficiálně ten, kdo uloví nejvíce mafiánů. Ve skutečnosti je vítěz každý, kdo nešvindluje, pilně jde ostatním po krku a zároveň se nenechá hned oddělat.

Co mám pro účast ve hře udělat?
Přečti si pravidla a zaregistruj se! Hrát mohou jenom registrovaní a registrace probíhá pouze elektronicky, přes tento web. Pak zkus pro hru nadchnout co nejvíce lidí - kamarádů i cizích. Čím více nás bude, tím to bude zajímavější. (Chceš-li pomoct s propagací, můžeš si vytisknout a rozšířit plakát.) Ale hlavně: 22. března se nezapomeň dostavit na úvodní sraz!!!

A v průběhu hry?
Hlavně hraj a sleduj aktuality na úvodní stránce či ve fóru. Když se budeš nudit, můžeš se tam navíc sejít s ostatními mafiány, poklábosit o problémech ze života oběti či nadávat na únavu z lovení. Lze si tu též dohodnout rande se svou obětí nebo se vysmát svému neúspěšnému lovci…
Do fóra budou moci tentokrát přispívat jen registrovaní hráči! V rámci registrace si totiž rovnou zvolíš i svůj login pro fórum. Případnou pozdější změnu či založení nového loginu je pak třeba nechat autorizovat organizátory.